Черкаський державний бізнес-коледж випустив перших айтівців-бакалаврів

- Ними стали 23 випускники за спеціальністю «Комп'ютерна інженерія». А відповідне рішення -  акредитувати цю освітню програму на 5 років та видати сертифікат про акредитацію..

Read More
Фахівчині Центру надання соціальних послуг Червонослобідської ТГ навчалися працювати з ветеранами та ветеранками

Працівники Центру надання соціальних послуг Червонослобідської сільської ради, а саме завідувач відділення з соціальної роботи Тетяна  Гребіник та фахівець із соціальної роботи Олександра  Гунчак пройшли шестиденне  навчання в м...

Read More
“FORSAGE dancehall” повернувся з Кропивницького з 11-ма кубками

Всеукраїнські Відкриті класифікаційні змагання зі спортивних бальних танців "Кубок Ректора", в яких взяли участь вихованці "FORSAGE dancehall", проходили на базі  факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного університету..

Read More
У Червонослобідській ТГ відкрили пожежну частину

Пожежну частину для місцевої пожежної охорони відкрили у Вергунах. Вона дасть змогу своєчасно надавати допомогу жителям Червонослобідської громади та оперативно реагувати на надзвичайні ситуації. Урочисте..

Read More
Біля 3 тон “гуманітарки” одержать переселенці від Угорської екуменічної служби допомоги

250 родин переселенців, що нині мешкають на Черкащині, протягом червня отримають  благодійну допомогу від Логістичного Гуманітарного Центру Екстреного Реагування, створеного у Черкасах. Ідею втілює громадська..

Read More
У Черкаському державному бізнес-коледжі завершився 9 сезон проєкту “IT KIDS”, що готує юних програмістів

45 черкаських підлітків отримали базові знання у сфері програмування та підтверджуючі сертифікати. Загалом, із 2017 року курси "IT KIDS" освоїло понад 500 юних черкасців  10-14..

Read More
Студенти ЧДТУ зібрали кошти на корм бездомним тваринам продажем листівок

З ініціативи студентської ради Черкаського державного технологічного університету, у стінах університету провели благодійний продаж листівок, стікерів та календарів зі зворушливими котиками та собаками. А кошти..

Read More