Педагоги Червонослобідської ТГ взяли участь у вітчизняних та міжнародних семінар

Освітяни Червонослобідської ТГ не лише міцно тримають освітній фронт в громаді в умовах війни, а й беруть участь у вітчизняних та міжнародних семінарах для вдосконалення..

Read More
Юні «азовці» здобули золото на міжнародному турнірі з боксу

Вихованці червонослобідського БК «Азов» побували на міжнародному турнірі з боксу у Чернівцях, де взяли участь понад двохсот спортсменів. У такій нелегкій боротьбі юні «азовці» перемогли..

Read More
Залужний зареєстрував шлюб черкащанки із офіцером, а свідком був Кличко (ФОТО)

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний зареєстрував шлюб офіцера-сумчанина Євгена і черкащанки Марії. А свідком одруження став міський голова Києва Віталій Кличко. Про це повідомляє телеграм-канал "Оперативний ЗСУ". Війна..

Read More
Штраф або кримінал: що загрожує черкащанам за спалювання сухої трави

Восени починається сезон прибирання опалого листя й сухої трави. Багато людей звикли просто спалювати рослинні рештки. Але цим вони завдають шкоди природі, власному здоров’ю і..

Read More
У Червоній Слободі попрощалися з Євгенієм Кучугурним

Червонослобідська територіальна громада 7 вересня провела в останню путь земляка Євгенія Кучугурного, який  віддав життя за Україну, її незалежність та територіальну цілісність, спокій сердець та..

Read More
Переселенка з Донеччини перевезла на Тальнівщину 20 котів і 20 собак

Ірина Макогон переїхала на Тальнівщину з Донецької області у липні. У Майданецькому придбала будинок і нині облаштовується, пишуть "Вісті Черкащини".     Жінка розповідає, обрала Тальнівщину..

Read More